EN aa-blogg är kommen.

Tänk dig en blogg, skriven från Andra Avenyns hjärta, av och med det allra heligaste - skådespelarna, medarbetarna, fansen och en och annan anonym skvallertacka...
Blanda den med lite rappt språk, massor av skvaller och förhandsinfo från det allra heligaste... Är det inte en given succé?

Vad tycker du?

Det tror vi - så nu drar vi igång AA-bloggen! Här kommer det skrivas om allt som gäller Andra Avenyn - handling, skådisar, besökare, underliga händelser, skvaller... You name it!

Bakom tangentbordet chefar webbredaktörerna, men räkna med många bloggare, både mer eller mindre kända.

Varför startar vi denna blogg? Jo, för att snabbt kunna ge er info när serien har uppehåll, för att kunna sprida och förneka rykten, för att sätta igång och döda diskussioner. Men allra mest för att ge er det ni helst av allt vill ha - så mycket som möjligt av ANDRA AVENYYYYYN!

Givetvis är det fritt fram att fullkomligt bombadera oss med kommentarer - men då SVT än så länge saknar en riktig bloggmotor har vi kopplat en tråd i forumet hit. Så det är där det skrivs och svaras på kommentarer. Varje nytt inlägg i bloggen innebär en ny tråd i forumet. Lite knöligt, men vi hoppas det fungerar tills dess att SVT jobbat på och fixat en riktig blogg till oss!

Men då bloggen är nästan lika nyfödd som Roxanas bebis, kommer den att växa med tiden, utvecklas och invecklas, så ha tålamod och kom gärna med synpunkter och idéer!

So long friends! Ut i solen med er och njut av värmen!

hälsar
Jennifer   // Marie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


  


Josefin



Roxana




David




Angelica



Hamza




Tony




Karim




Olga




Kim




Liv




Lotta




Roland